17.11.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.

ROBOTİK YAŞAM ASLINDA BENİM YANSIMAM

17.11.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.
Sabah saatlerimiz de her ne kadar cesur olsak da, huzursuz enerjilerimiz de bizi hem maceraya, diğer taraftan yaşamın gerçeklerine ve mana aramaya da götürecektir.
Bu geçiş enerjisi öğleye doğru iletişimde çatışmacı ve isyankar bir duruma doğru götürüyor. Bu sürtüşme enerjisi bizi daha net düşünmeye ve yeni fikirlerimiz konusunda daha fazla öğrenmeye teşvik ediyor. Ve bizi aldığımız kararlarda yapılandırmaya götürüyor. Tabii bu arada hırsımızı da biraz daha insani boyuta dönüştürerek enerjiyi içimizde rahatlatıcı bir duruma getirebiliriz. Çünkü gerçek her zaman sonuç odaklıdır. Hemen işimizin sonucunu görmek isteyebiliriz bugün. Aslında başla, yol al. O yol bizi ne güzelliklere, ne değişimlere ne güzel yeniliklere götürür. Zihnin gerçeği sonuç odaklı çalıştığından, belki zihnimizi rahatlatır. ancak gönlümüzdeki o manevi ve ruh güzelliğini de alır götürür. O nedenle yaşam yoldur. Yolda ki güzelliklerdir.
işte gerçekler hayatımızdaki sorumlulukları bize gösteriyor ve bu yapıları önemsettiriyor bugün. Zihnimizin gerçeği böyle..
HAMİŞ: Şimdi bu günlüğü yazarken, çok şey gözümün önünden aktı gitti. Gerçek ne, gerçek diye diye, o kadar çok kayıplarımız oluyor ki, önce kendimizi kaybediyoruz. Dünyanın gerçeği bitmez, biri biter biri başlar, robot gibi yuvarlanır gideriz. yüreğimiz yoktur çünkü, şimdi robotlar yapılıyor. Ne fark eder ki, Bizler de dünyanın gerçeğinde birer robot olmadık mı? neden robotlaşmaya kızıyoruz. Onların benden ne farkı var. Dünya gerçeğin de yürek ve ruh yoktur ki, manevi güzellikler yoktur ki, hangimiz o güzelliklerin peşinden gittik, kendi güzelliğimizin farkına hangimiz vardık. Robotlara kızıyoruz. Çünkü onlar de benim kopyalanmış halim. onlarında ruhu ve yüreği yok. Dünya gerçeği, benden birer kopya yaptı, yüreğimiz sevgi dolu olsaydı, kendimizin farkına varsaydık, o güzellikleri görseydik eğer, bugün o robotlar olmayacaktı. O robotlar da benim yansımam, o robotik çağ da benim yansımam. işte bugün de oğlak enerjisi gerçek dünya diyor. Aslında 2012 yılında öncelikle bu toprak burçlarının enerjisi de değişti. Henüz astrolojik olarak bunları değiştiremedik.