27.10.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.

Bu günlerde karar vermek kolay olmuyor. Bir o tarafa, bir bu tarafa savrulup duruyoruz.

27.10.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.
Bazen nasıl yazarım bugünü diye çok düşünürüm. Çünkü baktığım da genele bile aynı ruh halinde olduğumu fark ederim. İşte bugünde öyle günlerden biri, nasıl yazacağım. Çünkü karışık bir ruh alemi içindeyiz. Bu karışıklığı o zaman sadece kaleme bırakırım. bakalım ondan ne çıkacak diye..
Önemli olan da yazdıklarımın benim için bir şey ifade etmesidir. Eğer ifade ediyorsa olmuştur. Her şey ben, benle başlar yaşam, yine ben le biter.
Bakalım bugün kalemden neler çıkacak, karışık bir ruh hali ile belki ben bile anlamayabilirim yazıklarımı.. aslında karışıklık iyi oluyor, oradan gerçeğin ta kendisi çıkıyor. yani kendim..
Bu günlerde karar vermek kolay olmuyor. Bir o tarafa, bir bu tarafa savrulup duruyoruz. Zihnimizde bir çok düşünce, alternatifler o kadar çok ki, sanki hepsi bizim için değerliymiş gibi geliyor. Ne yapsın zihin eskiyi bırakmak istemiyor. Yeniye yer açmak istemiyor. O da korkuyor, bilinmeyen yeninin ne getireceğinden, en azından biraz daha kendimi var edeyim diyor, var ettikçe de karışıyor her şey.
Evet ilişkilerimizi, ortaklıklarımız, en yakın olduklarımızı bile düşüneceğiz. Tabii bu düşünce artık çok şeye yeter düşüncesi. eski yaşadıklarımızı, neler yaptığımızı tek tek gözden geçireceğiz. gözlemlerimiz alışılmadık bir şekilde olabilir. her şeyi farklı olarak idealize edeceğiz. Bu da bizi yeniye götüren bir enerji Tabii biraz da bu gözlemler acı da verebilir. Bir çok şeyi görmemişizdir. bize değen yoran taraflarını, şimdi ise onları görmek kolay değil. Yorulduk biliyor musunuz, insanlara kendimizi savunmaktan, doğrulara inanmayan arkadaşlıklardan, o doğruları savunmaktan bile yorulduk. İnsanı acıtmamak için ne de çok acıttık kendimizi.
diğer taraftan, başka bir enerji bugün, birbirimizi anlayabilen ve birbirine uyarlanabilen enerjiler de var. Çünkü zihin çok şeye olur diyeceği için, hissetmediğimiz ve kastetmediğimiz çok şeyi, çok rahatça söyleyebileceğiz. Çok da takılmayacağız. o zaman işlerimizi yürütebileceğiz. Arada bu zihnin olması da iyi oluyor.