05.10.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.

Bu kadar mutluluk arayışından sonra ilerleyen saatlerimizde istediğimiz neyse ona odaklanabileceğiz

05.10.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.
                 Evet bugün, biraz rahatlayacağız gibi, Hayatımız da yaşadığımız ne varsa, Zevk için ne yaptıysak şimdiye kadar, onlardan daha fazlasını isteme eğilimin de olabiliriz. Bulacak mıyız? tabii ki bulamayacağız. Zamanımızı boşa harcayacağız. Çünkü ne istediğimizi bilmiyoruz. Ancak içimizde olanı bulduğumuzda tatmin olacağız. Bütün sıkışmalar da içindekini bul diyor. dışımızda aradığımız da bizi memnun edecek mutlu edecek bir şey bulamayız.
Bugün dışımız da aradığımız mutluluk kayıp enerji, içimizde aradığımızda huzuru mutluluğu bulacağız, içimizde ki enerjiyi büyüteceğiz huzura doğru..
                Dışımızda aradığımızı bulamadığımızda, abartacağız. bulmaya çalıştıkça büyüyecek, zihin de biraz daha olmazlara götürecek bizi, Duygularımızı abartacak, sunacağımızdan, vereceğimizden daha da fazlasını vermeye kalkacağız. Sanki verdikçe mutluluğu bulacağımızı zannedeceğiz. Sistemim alma verme enerjisinin de sonu işte bu. Zihnin alma verme ilişkisi, doyumsuzluğa ulaştıkça, zihin bize ruhsal bozukluk olarak dönüyor. Aslında orada, yüreğimizi sesini bir damla bile dinlemek ona göre hareket etmek, mutluluğun ta kendisi oluyor. sonra da huzurun, yüreğin huzuru bir geldi mi bir daha gitmez. olanı olduğu gibi kabul eder.
Yani kısaca alma verme dengesi diye bir şey yok. O güzel iyiliklerde bile alma verme dengesi oluştuğunda asıl denge o zaman bozuluyor.
                 Bu kadar mutluluk arayışından sonra ilerleyen saatlerimizde istediğimiz neyse ona odaklanabileceğiz, biraz çaba göstermekle bazı şeyler yoluna girebilecek.
Enerjimiz kendi kendini düzenleyecek duruma gelebilecek ve kendi içinde anlamlı yerli yerine oturabilecek duruma gelebilecek, sadece seyredelim. Her şeyin bizim için en iyisi olduğunu göreceğiz. sadece müdahale etmeyelim. enerjiler müdahale ettirmiyor. bizim olmadığımız yerde bizim için en iyisini yapıyor.
                       HAMİŞ. Bir arkadaşım bir kaç gün önce aradı. Kendisi iş yerinde yokken bile haritasında senin için çok güzel şeyler sen olmadan da olacak, müdahale etme olanı kabul et dedim. sonra gerçekten istedikleri o olmadan da oldu..
Bugünde yazıdan önce beni aradı. Yine kendisi olmadan olaylar olmuş. Müdahale etme ne olursa olsun senin için oluyor dedim. Haritasına da baktım. Dün konuştuğumuzda maddi alanda onun dışında yeni başlangıçlar vardı. Bugünde iletişim konusunda onun dışında, onun hakkında bize iyi gelmese bile, aslında iyi şeyler olacağı idi.
                Enerjiler öyle bir ayarlanıyor ki, Progresi de ay yay burcuna geçtiğinden, olayları daha rahat kabul eder durumda ve gökler de onun için en iyisini yapmaya çabalıyor durumundalar. Ay'ın akrepten çıkmasının rahatlığında, yaşam onun için en iyisini hazırlıyor ay yay progresinde.