FETHİYE VE GÖCEK

Doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve turistik çekiciliğiyle dikkat çeken bir yer

FETHİYE VE GÖCEK
Fethiye ve Göcek, doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve turistik çekiciliğiyle dikkat çeken bir yer. Bu bölge, ticari yatırımlar ve global markalar için benzersiz fırsatlar sunmaktadır. Turizm, konaklama, yeme içme, eğlence sektörlerinin dışında sürekli gelişen değişen ve nitelikli global göç alan bir şehir olmasından dolayı farklı marka arayışı ve mevcut markaların büyüme potansiyeli çok yüksek bir konumda .

Fethiye'nin sunduğu muazzam manzaralar ve sıcak iklim, lüks tatil köyleri, oteller ve alışveriş alanları için ideal bir ortam yaratmaktadır.

Yatırımcılar, bu bölgede benzersiz deneyimlere odaklanan konseptleri hayata geçirerek global markalarla iş birliği yapabilirler.

Microfost'un kurucu Bill Gates geçen yıl 28 Ekim'de Fethiye de doğum gününü kutladı  Davetliler arasında AmazonKurucu Jeff Bezos da vardı.

Kisacasi Dünya devleri burada ☺️ sizler neredesiniz 

Tabi bazı şirketler değişimi gelişimi yakından takip ederek Fethiye 'ye yatırım yaptılar .Boyner Büyük Mağzacılık A.Ş. BIGCHEFS ve en çok ses getiren bölge halkını heyecanlandıran markalar .Geçen aylarda Saat Saat avm ilk mağazasını açtı .

Ben Fethiye'nin gelişmesi ve markaların gelmesi için her türlü desteğe hazırım ki bir çok firma ile sürekli görüşüyorum.

Uygun metrekare ve lokasyonda mağaza görüşmeleri yapıyoruz .

Sizlerde Fethiye'ye yatırım yapmak şube açmak isterseniz uygun yatırımcılarla buluşturabiliriz...

*****

hashtag Fethiye and hashtag Göcekis a place that captures attention with its natural beauty, rich history, and tourist attractions. This region offers unique opportunities for commercial investments and global brands. Due to its continuous development, change, and the influx of qualified global migration, it stands out as a city with high growth potential beyond the tourism, accommodation, dining, and entertainment sectors.

The breathtaking landscapes and warm climate of Fethiye create an ideal environment for luxury resorts, hotels, and shopping areas.

Investors can collaborate with global brands by implementing concepts focused on unique experiences in this region.

Microfost founder Bill Gates celebrated his birthday in Fethiye on October 28 last year  Among the guests was also Amazon founder Jeff Bezos.

In short, world giants are here ☺️ where are you? 

Of course, some companies have closely followed the changes and developments, investing in Fethiye. Boyner Retail and BIGCHEFS are among the most talked-about brands that excited the local community. Recently, Saat ve Saat opened its first store in the shopping mall.
I am ready to support the development of Fethiye and the arrival of brands in every way, as I am in constant contact with many companies. We are conducting store negotiations in suitable square meters and locations.

If you are interested in investing or opening a branch in Fethiye, we can connect you with suitable investors.

Selin (Karakaş) Sayar

Holiday Gift Fethiye Shop /E-ticaret ve E-İhracat Uzmani/
Resim önizleme
Resim önizleme
Resim önizleme

Resim önizleme