15.10.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.

Değiştirmek, kendimiz için bir şeyleri gerçekleştirmek için yoğun bir baskı enerjisi var

15.10.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.
Evet bugün korkularımız ve içimize attığımız, içimize gömdüğümüz çıkarmaya korktuğumuz ne varsa çıkabilir. Yüzleşmek kolay değildir bunlarla. Bugün yaşama veya çok şeye güvenmek kolay olmayabilir.
Bütün bunların hepsi yaşadığımız korkular ve sıkıntılar ve mutsuzluklar, olumlu olarak kendimizi ve gücümüzü keşfetmek için olanlardır.
İnsanlara istediğimiz şeyleri yaptırmak, onları manipüle ederken, orda ki egodan elde ettiğimiz yüzeysel güçler artık olmuyor. Enerjiler artık, kendi benliğimizden, kendi yaptıklarımızdan aldığımız güce izin veriyor. Ben’imizin kendimizle güçlü olmasını istiyor. O nedenle başkalarını kontrol ederek yaşam enerjimizi almak yerine, kendimizi kontrol ederek yaşam enerjimiz oluşacak. Bütün sıkıntımız şu dönemde bunlar, başkaları yok artık, ne kontrol var ne de manipüle, bunlara devam ettiğimiz sürece, mutsuzluk ve sıkıntılardan kurtulma gibi bir şansımız olmaz.
Değiştirmek, kendimiz için bir şeyleri gerçekleştirmek için yoğun bir baskı enerjisi var. Bu enerji kendimize dönüş enerjisi. Bilmediğimiz kendimize dönmeyi zorluyor enerjiler.
Acele etmeyelim. Zaman içinde kendimiz için yapmamız gerekenler meydana çıkacaktır. Bir şeyleri zorlamaktan kaçınalım. Bu arada yaşadığımız baskı ve mutsuzluk bir takım paranoyalara ve şüphelere neden olabilir dikkat edelim. Akşama biraz daha iyi olabiliriz. Kendimizle uzlaşabiliriz.
Ve yaşam da hiç kolay olmayan en büyük şey kendimizle uzlaşmadır. Başkalarıyla uzlaşmak o kadar kolay ki. Şimdi kendimizle uzlaşmayı öğreniyoruz.
GÜNAYDINLAR