01.10.2020 BAKALIM KOÇ DOLUNAYINDA NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.

  Bugün değişim önemli. Belki de çok şey bildiğimiz değil.

01.10.2020 BAKALIM KOÇ DOLUNAYINDA NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.
                        Evet bugün koç burcunda bir dolunayımız gerçekleşiyor. Bu dolunay yakın ilişkilerimizde bizi sınayan bir dolunay bakalım kendimizi bu ilişkiler de nereye koyduk. Bunlarla yüzleşerek farklı bir bakış açısıyla kendimizi görerek, ilişkilerimizi düzenleyeceğimiz ve kendimizi onurlandıracağımız bir dolunay. Yani kimsenin bizi üzmesine ve kırmasına fırsat vermeyeceğiz. Önce kendimiz..
Liderlik özelliklerimiz ortaya çıkabilir, bağımsızlığımız, becerilerimiz, ortaklıklarımızla oturup yeniden çok şeyi gözden geçireceğimiz yeni den yaşamı kendimize göre düzenleyeceğimiz bir dolunay. Ay gökyüzünde parladığında, hayatımızda da sembolik bir aydınlatma oluşur. Yeniden kendimizi oluşturduğumuz bu zamanda yeni hisler, yeni duygularla karşılaşırız tabii ki içimizde. Bunları ifade etmek de isteriz. ancak, henüz yeni tanıştığımız bu duygularla kendimizi nasıl tanıtacağımızı bilemeyebiliriz. O nedenle farklı bir dille ve özenle içimizden geldiği gibi kendimizi ifade edebiliriz. Bunu da rahatlıkla yapabileceğiz, bugünün enerjileri bize destek olacaktır. maddi konularımıza ve ilişkilerimize daha stratejik bakarak, onlara içimizden geldiği gibi bir yön verebiliriz.
                            Bugün değişim önemli. Belki de çok şey bildiğimiz değil. Farklı bir bakış açısı belki bizi bile şaşırtabilir. hayatımızda olanı biteni, maddi konularda ve ilişkilerimizde yaşadıklarımıza çok farklı bir gözle bakabiliriz. Onları düzene sokma ve değiştirme gibi duygularımız olabilir. Bunları yaparken, özgür bırakalım, kendimizi görelim. değişimi yapalım. Ve bu değişimi yaptıktan sonra kendimizi onurlandıralım. Yaşam önceliği ben'e veriyor artık. Ve dolunaylar ve yeni aylar ve tutulmalar öncelikle kendimize ışık tutmak ve onları değiştirmek, kırmaya ve kırılmaya dur demek için bize destek oluyor.
her ne kadar şiddet konusunda çok duyarlı olsak da, içimizde şiddet olmazsa dışımızda da olmaz. Hepimizin içinde bir şekilde şiddet var. Öncelikle bununla yüzleşmeliyiz. Dışımızda ki şiddet, içimizde ki şiddetin yansımasıdır. kırmak ve kırılmak, her şey de kendi doğrumuzu savunmak, bilgimizin yetişemediği anlarda bel aşağı vurmak, hepsi de şiddettir. burada sosyal medyada şiddete karşı çıkarken bile, şiddetle karşı çıkmakta şiddettir. hem de içimizde ki en büyük şiddeti meydana çıkarmaktır. Bunu görebiliyor muyuz? şiddete şiddetle karşı çıkmanın da şiddetin en büyüğü olduğunun farkına varabiliyor muyuz. Sosyal medya şiddetlerin en büyüğü bana kalsa, şiddet sadece fiziksel olmaz. Burada her türlüsü var. bunları yaparken, acaba kendimizle yüzleşebiliyor muyuz? aslında olan her şey yarattığımız her şey yüzleşmelerimiz ve kendimizi görmemiz için.
işte bugün de kırılmalarımız, kırdıklarımız neler, bu dolunay bunları gösterecek. Koç dolunayı belki de şiddeti daha da körükleyecek, içimizde olanı daha da meydana çıkarmak için. biz görene kadar da devam edecek..
dünya neden bu halde demeyelim. Ben ne haldeyim de dünya bu hale geldi diyelim.
GÜNAYDINLAR.