Kırmızı Başlıklı Kız

Anneanne ile Kırmızı Başlıklı Kız sarılarak normal hayatlarına döndüler..

Kırmızı Başlıklı Kız
Kırmızı Başlıklı Kız
Bir varmış bir yokmuş. Dünyadan uzak bir yerde Küçük Prensin yaşadığı Çoban Yıldızının tam merkezinde bir kız, kızın annesi, kızın anneannesi yaşarmış.. Çoban Yıldızının isim babası olan Çoban ise Ay'da bir laboratuvarda yaşarmış.

Çobanın en büyük özelliği ise film oyuncusu olmasıymıs . Zaman zaman Uzay Mekiğine biner Cem Yılmaz'ın G.O.R.A filminin çekimlerine katılır ve iyi niyetli Arif'i oynarmış..

Çoban Yıldızında o gün her şey olağanmış.Kırmızı Şapkalı Kız'in annesi o gün Kedi Dilli Tiramisu ve Tokat Sarması yapmıştı.. Genelde hamur işi ve tatlılar yaptığında kendini çok mutlu hisseder ve ormanın diğer tarafında bağ evinde oturan annesini düşünür ve boğazından geçmezdi. Kızını çağırıp Tokat Sarması ve Kedi Dilli Tiramisudan götürmesini istedi... Sevinç çığlıkları ile bu teklifi kabul etti.

Ancak annesi ona tembihlerde bulundu.. Yabancılarla, uzaysı varlıklarla konuşmasını ve Uzay mekiğine binmesini istemedi.

Ormanda hoplaya zıplaya giden Kırmızı Başlıklı Kız erikleri görünce erik dalı gevrektiri söylüyor ve oynuyordu. Tam o anda Küçük Prens de erik ağacında erik topluyordu. Ve birden gökyüzünde bir cisim gördü. Biraz daha yaklaşınca bunun Komutan Logar olduğunu anladı ve Kırmızı Şapkalı Kıza oradan çok çabuk uzaklaşması için baĝirmaya başladı. Komutan Logar'ın kullandığı Uzay mekiği Kırmızı Şapkalı Kızı görünce ona X işini göndererek mekiğe ışınladı.. Kırmızı Şapkalı Kız , sırt çantasında ki erikleri, Tokat Sarmasını ve Kedi Dilli Tiramisudan da ona ikram etmek istedi. Çok kötü olan Logar aynı zamanda çok da oburdu. Obezite tedavisi görüyordu.. Annesinin tembihlerini unutan Kırmızı Şapkalı Kız Logar'a durumu anlattı ve kendisini de Bağ evine atmasını söyledi. Sırt Çantasında ki yiyecekler kokmadan anneannesine gitmesi gerekiyordu Çünkü erik dalını oynarken çok oyalanmıştı.

Bu teklif üzerine ,.Komutan Logar pis pis gülmeye başladı.Ve Kırmızı Şapkalı Kızı film setine indirdi.. Kendisi de Bağ evine doğru yol aldı. Ancak dünyada Ramazan Bayramı kutlandığı için iftar topunu beklemek zorundaydı..Her ne kadar kötü kalpli olsada Ramazan ayına saygı duyardı.Bağ evine geldiğinde anneannesi de iftar yemekleri hazırlıyordu. Logar hemen yapay zekayı aktive etmişti..Burnu kokudan olsa gerek biraz daha büyümüş, daha çok yemek yemek için ağzının hacmi genişlemiş ve iyi görebilmek için de gözlerine Atasun Optik'ten beş dereceli kemik çerçeveli gözlüğünü takmıştı. Artık kalbi de tamamen yapay olmuştu.

Ve iftar topunu duyunca , anneanneyi film setine ışınladı.Ve sırt çantasında ki; Tokat Sarmasını, tiramisuyu, eriĝi ve evde ki maksimum tüm yiyecekleri midesine indirdi. Tam çıkacakken Yemek Sepetinden gelen kurye de gelmez mi..Tam onu da yemek üzereyken anneanne, Kırmızı Şapkalı Kız, kan ter içinde Bağ evine girmesinler mi...
Komutan Logar, hemen kendini ışınlamak için yanlışlıkla Dünya butonuna bastı. Ve artık Dünyalı oldu. Anneanne ile Kırmızı Başlıklı Kız sarılarak normal hayatlarına döndüler..

Berrin Alpaslan

Kişisel Gelişim Uzmanı (Eğitmen/Koç/Mentör) Sorgula! Özgürleş!
Resim önizleme