Hawaiililer hayatlarını yüzyıllardır “Huna” adını verdikleri bir yaşam felsefesine göre yaşıyorlarmış.

IKE:Dünya düşündüğünüz gibidir

Hawaiililer hayatlarını yüzyıllardır “Huna” adını verdikleri bir yaşam felsefesine göre yaşıyorlarmış.
Hawaiililer hayatlarını yüzyıllardır “Huna” adını verdikleri bir yaşam felsefesine göre yaşıyorlarmış.
7 ana kural

IKE:Dünya düşündüğünüz gibidir. Nasıl düşündüğünüzün farkında olmayı öğrenin çünkü düşünme şeklinizi değiştirerek dünyanızı değiştirebilirsiniz.
-Ike’nin hatırlatması: “Farkındayım”.

KALA:Limit sizsiniz.Kendi gerçekliğinizin tek sınırı sizsiniz.Bunu fark ettiğinizde başarmak, ulaşmak, elde etmek istediğiniz her şeyin erişilebilir olduğunu anlayacaksınız. -Kala’nın hatırlatması: “Özgürüm”.

MAKIA:Enerjiniz, dikkatinizin gittiği yere akar Zamanınızı hayatınızdaki kötü şeylere değil, iyi şeylere odaklanarak geçirmeye çalışın. Kötü düşünceler, durumlar ve duygular her zaman olacaktır, ancak önemli olan olumsuzluğa ne kadar enerji verdiğiniz ve sizi etkilemesine ne kadar izin verdiğinizdir. Bunun yerine olumluda kalmayı seçerseniz, hayatınızın nasıl değiştiğini fark edebilirsiniz.
-Makia’nın hatırlatması: “Odaklandım”.
*
MANAWA:Güç ‘şimdi’de. Geçmiş, unutulacak bir şey değildir ancak öğrenilecek bir şeydir. Sizi şu andaki siz yapan, geçmişinizde olan olaylara karşı davranışlarınız veya tepkilerinizdir. Şimdiye odaklanarak dilediğinizi gerçekleştirme gücüne sahipsiniz.
-Manawa’nın hatırlatması: “Şimdi buradayım”.
*
MANA:Tüm güç içeriden gelir.Hawaaii inancına göre Mana, evrende var olan tüm gücün tek kaynağının adıdır. İçinizden akar ve size yapabileceğinize inandığınız her şeyi yapma gücü verir. Bu nedenle, Mana’nızın farkında olmak sizi cesaretlendirir. Mana’ya sahip olmak ve cesareti kucaklamak için kendinize inanmanız gerekir.
-Mana’nın hatırlatması: “Kendimden eminim”.
*
PONO:Doğruda ve dengede kalmak için öze dönmek gerekir.
Pono, tam olarak ne yapmamız gerektiğini söylemez ancak derinlerde bir yerde her zaman ne yapmamız gerektiğini fısıldayan bir ses olduğunu ve o sesi gerçekten duymak istersek duyabileceğimizi söyler. Pono’ya göre tek yapmamız gereken işaretleri fark etmektir.
-Ponu’nun hatırlatması ise “İyişeyler yapıyorum”.

Ve en önemlisine geldi sıra..”Aloha”

Aloha Sevgili Bahar Beşer En önemlisini yayına alalım dedim son zamanların derin konusu

Kış ortasına neşeli Bahar’ı getirdik

Bekleriz!

Hayata Değer Katan Taraftayız”

https://lnkd.in/d65BEuez

Elizabet Kocabay

  APG Turkey & Airep Key Account Manager
Bu resim için alternatif metin açıklaması yok