Güçlü Kemiklerin Muhteşem İkilisi: D3 + K2 Vitamini

Vücudumuzun koruyucusu bağışıklık sistemi için önemli bir destektir.

Güçlü Kemiklerin Muhteşem İkilisi: D3 + K2 Vitamini

Güneş ışınlarından faydalanamadığımız kış mevsiminde, kemik sağlığına destek olan D ve K vitaminleri, Zade Vital’in uzmanlığıyla bir araya geliyor. Zade Vital D3 + K2 Vitamini, çevresel faktörler ve yaşın ilerlemesiyle de direncini yitirmeye başlayan kemiklerin destekçisi ve koruyucusu oluyor.

Kemiğin yapıtaşı kalsiyumun, bağırsaklardan emilmesinde rol alan D vitamini ve kemiklere yerleşmesine yardımcı olan K vitamininin birlikte kullanımı özellikle ileri yaşlarda kemik sağlığı için kritik bir rol oynuyor. D ve K vitamininin kombine desteği, kalsiyumun diğer dokularda birikmesini engelleyerek kalp damar sağlığını korumaya da yardımcı oluyor.

D vitamininin, kemik sağlığını desteklemenin ötesinde, en önemli faydası bağışıklık sisteminin normal fonksiyonlarına katkı sağlamasıdır. Kış aylarında daha fazla ihtiyaç duyduğumuz, vücudumuzun koruyucusu bağışıklık sistemi için önemli bir destektir.

Yağda çözünme özelliği yüksek olan D ve K vitminleri, Zade Vital D3+K2 kopmleks içinde, taşıyıcı olarak naturel sızma zeytinyağı ile sunuluyor ve formülünde BHA ve BHT gibi kimyasal koruyucular içermiyor.