27.11.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.

Yaşamlarımıza bize katkı yapan bize değer katan ne varsa yüreğimize iyi gelen tarafa yöneleceğiz.

27.11.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.
           Evet bugün yaşamın yüzeysel halinden çıkıp daha da ileriye ve derinlere baktıran enerjiler var. Bizim için önemli olan bir konuyu daha derinlemesine ve güçlü bir şekilde bakacağız. Karar vermek o kadar kolay olmayacak, kararsız kalmayacağız, çok iyi yerinde ve bizi daha ileriye taşıyan kararlar vereceğiz. Aynı şekilde sohbetlerimizde de derinlik arayacağız. Bize ne katıyor ona bakacağız. anlam arayacağız. araştırıcı ve bilgi tarafından bakacağız konuşmalarımıza, yüzeysel konuşmalardan uzak duracağız. Yaşamlarımıza bize katkı yapan bize değer katan ne varsa yüreğimize iyi gelen tarafa yöneleceğiz.
          Öğle saatlerinde isyankar bir ruh yapısı içinde olabiliriz. İsyankar duygularımız bize bir çok olay yaşatabilir. Bu olaylar dürüstçe
kendimizi nasıl hissettiğimizi daha iyi anlamamız için yaşanacaktır. Eski düşünce ve ilişki kalıplarına dönmek artık işe yaramayacak. Bu isyanlarımız değişim için gerekli olan değişime geçiş için yaşananlardır. daha samimi daha içten daha içsel tarafa geçişin sancılarını yaşayabiliriz. İşte bugün bunları gerçek ihtiyaçlarımızı ayrıma günümüz. Artık enerjimize uygun içten ve samimi yeni ilişkilerin yollarını açıyoruz. O nedenle bir çok sosyal etkileşimler yaşayabiliriz, bunlar bizi huzursuz edebilir. istemeden de olsa içine çekilebiliriz, artık biten giden şeyleri son kez görmemiz gerekebilir. Beklenmedik olaylar ve duygular bizi hazırlıksız yakalayabilir. Rahatlık ve birliktelik ihtiyacımız, özgür ve bağımsızlık ihtiyacımızla çatışıyor gibi görünebilir. ister insanlarla, ister maddi öğelerle olsun yaşayacağımız olaylar, bunlar anlık aşklar anlık finans olaylar olabilir. Bu konularda dikkatli olmalı, herhangi bir yatırım için enerjiler uygun değil. ne sevdaya nede paraya güven yok bugün. hepsi de şekil değiştirecek, son kez yaşayalım bakalım.
             Diğer bir enerji de, kaprislerimizin biraz daha çoğalması olacak, Hem arkadaşlık isteyeceğiz, hem de bağımsız olma isteğimiz ağır basacak, bakalım bunda uzlaşma sağlayabilecek miyiz? İşte yeni olan bu, her konuda özgür ve bağımsız olarak, herkesin kendi alanında mutlu ve huzurlu olması, kimseyi manipule etmeden, yeni bir yaşam şekli bizleri bekliyor. onlara hazırlığın ilk deneyimini bugün yaşayacağız.
Hadi bakalım kolay gelsin.