23.10.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ

Yanlış anlamalar, yanlış söylemler, yanlış yorumlar bugün bizi zorlayabilir.

23.10.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ
Çok şey yapmak istiyoruz, yeni bir şeylere başlamak istiyoruz. Bir çok engellerle karşılaşabiliriz bugün. Yeni bir şeylere başlarken hep tedirgin oluruz ya, bugünde öyle bir enerji var, deneme yanılma yoluyla yönetmemiz gereken durumlarla karşılaşabiliriz. Bu da biz de gerginliklere neden olabilir. Diğer taraftan harekete geçmek için de motive eden bir enerjidir. Yeni bir şeyler için Çok çaba sarfetmiş olabiliriz. Bugünde ilk engelle karşılaşabiliriz. Neyse ki motive eden enerjiler bizi destekliyor.
Yanlış anlamalar, yanlış söylemler, yanlış yorumlar bugün bizi zorlayabilir. Çünkü alışılmadık, bilinmedik, entellektüel ve olağandışı yenilikler arıyoruz. artık biten çok şeyi yapmak istemediğimizden, içimiz ile zihnimiz aynı olmadığından zihnin dediklerini yapmamak, içimizde olanları yapmak isteyişimiz, alıştığımız ile bilmediğimiz arasında yine de yeni şeyler yapmak isteğimiz, bizi zora sokuyor. Yanlış zannettiğimiz ise, artık bitmiş giden enerjiler.
Artık yeni arkadaşlar, yeni gruplar, yeni amaçlar bizim mutluluk hedeflerimiz daha güçlü olarak odak noktamız haline geliyor.