2020 Stevie İş Ödülleri, Eker’i onurlandırdı

Nevra Eker: “Stevie İş Ödülleri’nde Altın Ödülü kazanmaktan dolayı onur duyuyoruz”

2020 Stevie İş Ödülleri, Eker’i onurlandırdı

Dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen 2020 Uluslararası Stevie İş Ödülleri’nin ödül töreni 1 Aralık 2020 tarihinde pandemi koşulları nedeniyle online olarak yapıldı. Dijital ortamda düzenlenen sanal törende ödülünü alan markalar arasında, süt ve süt ürünleri sektörünün lider markalarından Eker de yer aldı.

Eker’in, “Otizmli Bireyler Eker’le İş Gücünde” projesi “Avrupa’nın En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi” seçilerek Altın Ödüle layık görüldü. Eker, Uluslararası Stevie İş Ödülleri’nde Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde Türkiye’den Altın Ödül derecesi alan tek marka oldu.

Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker: “Stevie İş Ödülleri’nde Altın Ödülü kazanmaktan dolayı onur duyuyoruz”

Stevie İş Ödülleri 2020’nin ödül töreninde bir konuşma yapan Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker şunları söyledi: "Tohum Otizm Vakfı ile birlikte hayata geçirdiğimiz Otizmli Bireyler Eker’le İş Gücünde projesiyle, Stevie İş Ödülleri’nde Altın Ödülü kazanmaktan dolayı onur duyuyoruz. Bu projeyle otizmli bireylere fabrikamızda çalışma fırsatı sunarak kendilerine güven duymalarını sağlarken, diğer kurumlara da örnek olmayı amaçlıyoruz. Tüm ekibime projeye olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal fayda yaratmayı amaçlayan Eker, “Otizmli Bireyler Eker'le İş Gücünde” projesini her geçen yıl geliştirmeye devam ediyor. Proje kapsamında, otizmli yetişkin bireyler iş ve yaşam koçlarının desteği ile fabrika ortamında çalışarak, özgüven kazanma, düzenli gelir elde etme ve sosyal hayata karışabilme imkânına sahip oluyor. Şu anda 8 otizmli bireyi istihdam eden Eker, bu sayıyı 12 kişiye çıkarmayı hedefliyor.