2020 Project Rock Serisi En Yeni Ürünleri ile Satışta!

“Project Rock 2020 Koleksiyonu”

2020 Project Rock Serisi En Yeni Ürünleri ile Satışta!

Under Armour’ın Dwayne Johnson’dan ilham alarak oluşturduğu “Project Rock 2020 Koleksiyonu” yenilenen parçalarla spor tutkunlarını motive etmeye devam ediyor

Gelişmiş teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, Project Rock serisinin yeni ürünlerini satışa sunuyor. Dwayne Johnson’ın "’Project Rock’ bir marka değil, harekettir” şeklinde ifade ettiği koleksiyon, dayanıklılığı ve özel tasarımlarıyla öne çıkıyor.

 

Birbirinden konforlu ve özel tasarımlara sahip koleksiyon, spor severlere ilham oluyor. “The Rock” (kaya) lakaplı dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Johnson’un ruhunu yansıtan Project Rock koleksiyonu, tüm dünyada en fazla ilgi gören ve en hızlı tükenen kapsül koleksiyonlar arasında yer alıyor.

 

Johnson’ın sporcu ve enerjik hayat tarzından ilham alan koleksiyonda; atlet, şort, bra, tayt gibi performansa yönelik parçalar spor tutkunlarının beğenisini kazanıyor. Spor ürünlerinin yanı sıra sweatshirt, t-shirt, sweatpant, çanta gibi günlük kullanıma uygun ürünler konfor anlamında koleksiyonun farkını ortaya koyuyor. Under Armour’un en yeni Project Rock koleksiyonu, erkekler, kadınlar ve gençler için büyük bir konfor sunuyor. Doğal yumuşak yapısı ile hızlı kuruyan ve rahatça esneme imkânı veren seri, sporun zorlu koşullarında bile en büyük destekçiniz oluyor.

Dwayne Johnson’ın enerjisinin ilham kaynağı olduğu Project Rock 2020 koleksiyonu hakkında daha fazla bilgi için http://www.underarmour.com.tr’yi ziyaret edebilir, Instagram @underamourturkey hesabımızı ve Facebook sayfamız Under Armour Turkey’i takip edebilirsiniz.

***

Under Armour Hakkında

Under Armour, 1996 yılında kurulan, dünyada öncü spor giyim, performans ve aksesuar markasıdır. Tüm sporculara yönelik performans artıran ürünler geliştiren marka, inovatif bir anlayışla ürettiği geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Yurt dışı pazarlarda hızlı büyümesini sürdüren Under Armour, Türkiye’de Doğuş Perakende Grubu çatısı altında faaliyet göstermektedir. Toplam 23 mağazası ile hizmet veren Under Armour, online satış üzerinden de spor tutkunlarıyla buluşuyor.

 

Daha fazla bilgi için:

Geometry – 0850 460 60 10

Mehtap Halıcı / mehtap.halici@geometry.com