11.11.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.

YENİ ENERJİLERİ AKTİVE EDELİM.

11.11.2020 BAKALIM BUGÜN NE GÜZELLİKLER YAŞAYACAĞIZ.
Sabah saatlerinde ki ayrıntıdan sonra öğle saatlerine doğru ilişkilerimize yöneliyoruz. ve onlara farklı bir gözle bakıyoruz. biraz ilgi istiyor ilişkiler. Diğer taraftan da sosyal yaşam, maddi konular ve romantizm konularında belirsizlik yaşayabiliriz. olayları gerçekçi bir gözle görmeyi isteyeceğiz. Burada ikilem yaşayabiliriz. Gerçeği görmek isterken, zihnimizde de hayallerimizi yaşamak isteyebiliriz. hangisini besleyeceğiz. hangi tarafa yöneleceğiz, işte burada karışabiliriz. bir mücadele söz konusu olabilir. başkalarına güvensizlik, şüpheler veya kendimizde duygularımız ve algımız karışabilir.
Bütün bu ikilemler, ve en sonunda kendimizde ki algı değişiklikleri, hikayemize göre doğruyu çıkaracaktır.
HAMİŞ: Çatışmadan, çelişmeden de doğruyu bulamıyoruz. Bu günler bunlarla çok yoğun geçiyor.
O nedenle dışarıdan çok kendi içimize yönelmek, orada ki doğruyu bulmak en güzeli olacaktır. İçimiz bize en güzelini gösterir. Tabii bu arada dışsal baskılar çok yoğun bir şekilde olabilir. Sistem kendini yaratırken ona bağlı insan da kendini yeniden yaratırken alışılmış olanlar bizi zorlayacaktır.
Pandemi aslında bizi biz yapmak için algıda var. o nedenle dışarıyla ilişkimiz olabildiğince azalmakta. dışarıyla ilişkimiz bu dönemde azaldığında kendimize dönmek için hızlandırılmış bir sistem olduğundandır. Bunu çok iyi değerlendirelim. dışarıdan gelecek enerji sistemlerine karşı dikkatli olalım. Çünkü son zamanlarda çok çoğaldı bu sistemler. zamanı biten her şey son hızına doğru gider. zaman kendimizi bulma ve yaratma zamanları.
artık grup çalışmaları ve kadınlarla olan gruplar daha çok olmak durumunda. Bakıyorum da sosyal medyaya, kadın grupları çok fazla olmaya başladı. Bunun yanında kişisel gelişim ve ruhsal gelişimde öyle. her ikisinden de bir çok davet geliyor. Aslında kadın grupları zamanın enerjisi, diğeri ise artık gidiyor. on yıldır enerjiler bizi maddi olarak oldukça sarstı. manevi olarak da en sonunda kendi enerjmize dönüşü sağladı. bir şeyin negatifini yaşamadan pozitifi de anlayamıyoruz. meğer en güzeli de kendi enerjimizmiş. kadın gruplarının çoğalması da yeni enerjilerin aktive edilmesidir. yeni dünya artık duygu üzerinde yükselecek. daha insanca olacak. süptil enerjiler bizi duygudan uzaklaştırdı. daha doğrusu kendi enerjimizi aldı götürdü. başka enerjiler yükledi. ben artık kendi enerjime dönüşü aktive ediyorum. Çünkü o zaman bitti.
Bu yeni enerjiler de şimdi hepimize kolay gelsin diyorum.