10 Eylül Balık Dolunayı: Bak yine yükseliyor dalgalar

Astrolojik olarak ilginç günlerdeyiz

10 Eylül Balık Dolunayı: Bak yine yükseliyor dalgalar

Astrolojik olarak ilginç günlerdeyiz. Bugün (10 Eylül) saat 12.58’de meydana gelen Balık burcu Dolunayıyla birlikte Merkür durağan, sonrasında retro hareketine başlıyor. Bazılarımız yaşamında önemli dönüşümlere hazır olmalı.

Astrolog Seyran Ataklı

Zihnimizi, aklımızı, güvenilir olanı tercih etmemiz gereken bir dönemde, Neptün etkili Dolunay mantığı rafa kaldırıyor, duyguları coşturuyor. Mars İkizler'de Aldebaran kraliyet yıldızıyla kavuşum gerçekleştirirken Dolunaya sert açıda. Neptün işin içinde olunca bir belirsizlik hali benliğimizi ele geçirebilir. Kurban bilincine girmek, depresyona yatkınlık, hayata karşı çaresizlik zihnimize etki edebilir.

Görünüm flu, sisli olduğundan önümüzü görmekte zorlanabiliriz. Akışa teslimiyet içinde olan durumdan avantaj sağlayabilir. Bir tarafımız hedeflere yol almak ister, diğer taraf harekete geçecek enerjiyi kendinde bulamaz, o misal… Saklanan şeylerin açığa çıktığı, maskelerin düştüğü, şüpheye düşülen konularda aydınlanma yaşatacak bu gökyüzü çok manidar..

Bunun yanı sıra spritüel becerileri geliştirmek, eğitimlere katılmak, terapi ve şifa bulmak için güzel bir dönem. Sezgiler yükselecek, içinize doğan şey gerçekleşecektir. Zihin dağınık olduğu için hızlı karar vermekten kaçınmak, kesin kararlardan uzak durmak gerek. Merkür- Jüpiter karşıtlığı zaten ne sizi karşı tarafa doğru anlattırır, ne de karşı tarafın anlattığını siz anlarsınız.


İletişim gezegeninin Terazi burcunda geri harekete başlaması önümüzdeki 25 gün sosyal, aşk, iş tüm ilişkilerde dengeleri bozmaya hazır. Her türlü bağlantıda olduğumuz kişilerle yazılı, sözlü iletişim diline dikkat etmeli. Duygusal birlikteliklerde gerginlik, çatışmalar, ani riskli manevralara karşı temkinli yaklaşmalı, gözlemci olmalı..

Kardeşler, akrabalar, yakın arkadaş ilişkileri baskı altında olduğundan haklı haksız güç savaşlarından uzak durulmalı. Uzun zamandır görmediğiniz, bağlantınızın kesilmiş olduğu, kırgınlık, dargınlık yaşadığınız kişilerle karşılaşabilir, bir araya gelebilirsiniz. Eski aşklar kafaları karıştırabilir. Neptün etkisi hayal kırıklığı getirebilir, pireyi deve yaptırabilir. Kanmalar, kandırılmalar, dolandırılmalar artabilir, dalgınlıkla yapılan araç kazaları meydana gelebilir.

Uranüs-Satürn karesine son kez giderken hayatlarımızda yeniden yapılanma için yılsonuna kadar mecburi değişimlerle karşılaşabiliriz. İş konusunda cesaret edemediğimiz alanlarda artık kendimizi ortaya koyabiliriz. Yeni teklifler, fırsatlar, hak edişler yüzleri güldürebilir. Mars-Aldebaran kavuşumu Dolunay anında adalet sınavlarını öne çıkartacak, yalancının mumu yatsıya kadar misali niyetleri ortaya dökecektir. Bugünlerde yaşadıklarınız Ocak ayına yayılarak sebepsonuç bağlantısını önünüze getirebilir.

AŞIRI YAĞIŞLAR, SU BASKINLARI, HAVA MUHALEFETLERİ

Su burcunda meydana gelen Neptün etkisindeki Dolunay beklenmeyen hava koşullarını, seller ve aniden bastıran yağmurları meydana getirebilir. 4. Evde gerçekleştiğinden su borularında oluşabilecek arızaları, su kesintilerini öne çıkartabilir. Aile içinde eski sorunlar yüzeye çıkabilir. Bağışıklık sistemi, mide, bağırsak sorunları tetiklenebilir. Psikolojik sağlık fiziksel sağlığı etkileyebilir. Balık burcu ayakları temsil ettiğinden ayak rahatsızlıkları, ciltte döküntülerle karşılaşılabilir.

Eğitimler, seyahatler, hukuksal konular önümüzdeki 10 gün ön planda. Yükselen'deki Yay burcu görünümü uluslararası ilişkiler, yurtdışı projeleri, yurtdışı eğitim, vize, evrak başvuruları, akademik eğitim, yasal konular, yurtdışı yerleşim alanında zaman zaman oluşabilecek aksilikleri ancak buna karşın yeni hareketlenmeleri de beraberinde getirebilir.

Kimileri için iş ve çalışma koşullarında yeni yapılandırılmalar, kimileri için ani işten çıkarılmalar mümkün. Uzun zamandır çalıştığınız bir proje sonuçlanabilir. Altında yükseliş, sanat dünyası, yazarlarla ilgili önemli sansasyonel haberler gündemi meşgul edebilir.

İlahi plana güvenilmesi gereken, biraz teslimiyet, biraz dağınık ama duygu yüklü bir 10 gün.

Hayırlar getirmesini dilerim.